2 Mart 2007 Cuma

Pozisyonlara göre karakter analizi

Belli bir süredir birlikteyseniz, sevgilinizin ya da kocanızın yataktaki favori pozisyonunu biliyorsunuzdur. Peki bu pozisyonun onun cinsel karakterini ele verebileceğini hiç düşünmüş müydünüz? 'Freeway of Love' (Aşkın Serbest Yolları) adlı kitabında yazar Jan Hargrave, "Tercih ettiği seks pozisyonlarından yola çıkarak, partnerinizin motive olma yolunu, karakter özelliklerini ve ilişki eğilimlerini çözebilirsiniz" diyor.

Sevgiliniz bir maço mu, serüvenci bir ruha mı sahip, yoksa tam bir romantik mi? Bunlardan hangisi olduğunu, yatakta en sevdiği pozisyona bakarak belirleyebilirsiniz. Onun yataktaki favori pozisyonunu bilmek aynı zamanda maksimum zevkin anahtarına da sahip olmanızı sağlayacaktır.

Misyonerci partner
İlişki sırasında üstte olmayı tercih eden erkekler genelde geleneksel tiptedirler. Bu alışılmış pozisyonun dışına çıkmayarak sizde güven uyandırmaya çalışırlar. Bu tip erkekler, sizi memnun etmeye, korumaya odaklanmış olabilirler. Misyoner pozisyonu son derece samimi bir pozisyondur; tenini teninizde hissedersiniz, vücutlarınız ritmik olarak birlikte hareket eder.

Erkeğin üstte olduğu pozisyondan zevk almak için, hareket açısını, sürtünmeyi ve dolayısıyla klitoral uyarılmayı mümkün kılacak şekilde ayarlamalısınız. Alternatif bir misyoner pozisyonu için bacaklarınızı onun omzuna koyabilirsiniz. Böylece G noktanıza ulaşması kolaylaşacaktır. Rahat ederseniz, bacaklarınızı kendi omuzlarınıza doğru götürerek, vücudunuzu ikiye katlayın. Bu şekilde de pozisyondan maksimum zevk alacaksınız.

Klasik misyoner pozisyonunda ayaklarınızı birbirine dolayıp baseninizi yüksekte olan kasıklarına sürterken, klitorisiniz sürekli cinsel organının alt kısmına değecektir. Bu da orgazm şansınızı ikiye katlayacaktır.

Jokeyci partner
Kadının üstte olmasını isteyen erkek, kontrolün onun elinde olmasını ister ve onu seyretmekten çok büyük zevk alır. Bu pozisyonu tercih edenlerin görsel uyarılma potansiyeli çok yüksektir. Seks sırasında vücudunuzu seyretmek onlar için büyük bir zevktir. Ayrıca bu tip erkeklerin eşitlikten yana olduğu söylenebilir. Yani, her iki tarafın da cinsellikten eşit derecede zevk almasını isterler.

Bu pozisyonda kontrol kadının elinde olduğundan derinliği de hızı da ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, klitoral uyarılmaya ihtiyacınız varsa, erkek bu pozisyonda klitorisinize daha rahat dokunabilir. Eğer çekingen biriyseniz veya vücudunuzun üst kısmının güzelliğinden endişe duyuyorsanız, ters dönerek aynı pozisyona girebilirsiniz veya vücudunuzun üst tarafını onunkinin üzerine yatırabilirsiniz.

Ayaküstücü partner
Eğer sevgiliniz genellikle ayakta seks yapmak istiyorsa, bu onun içten ve ateşli bir insan olduğu gösterir. Ateşli sevgiliniz herşeye açıktır ve onunla birlikteyken hayatın her türlü rengini görme şansına sahip olabilirsiniz. Ancak olumsuz bir yönleri vardır; zor bağlanırlar. Eğer uzun süreli bir ilişki istiyorsanız bu tür adamlardan uzak durmanızı sizin yararınıza olacaktır.

Erkek bu pozisyonda erken boşalmayacağından uzun uzun sevişebilirsiniz. Ancak bu pozisyonda uzun süre tek ayak üzerinde durmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumda boşta kalan bacağınızı onun bacaklarına dolayıp sırtınızı bir duvara yaslamanız faydalı olacaktır.

"Yüzyüze"ci partner
Bu tip erkekler romantik aşıklardır. Yatakta gözlerinizin içine bakmayı severler, sizin onun sadece seks partneri olmadığınızın bilincindedirler ve onun ruh ikizi olduğunuzu düşünürler. Yaratıcı, şefkatli ve duygularını derin yaşayan insanlardır.

Sevgilinizi yatağın ucuna oturtun, ayakları da yere bassın. Kucağına oturun, bacaklarınızla sırtına sarılın ve başınızı arkaya doğru bırakın. Bu pozisyonda kan beyne daha hızlı ulaşır ve orgazm daha şiddetli olur. Başınızı aşağıya vermek başınızı döndürüyorsa, sevgilinizin kucağına oturun ama gövdenizi ondan ayırmak yerine, ona sıkıca sarılın ve hareketi sırf basen bölgenizle yapın.

Köpek duruşunu seven partner
Bu pozisyonu tercih eden erkek, vahşi bir cinsellikten hoşlanıyordur. Bu tip erkekler özgürlüklerine düşkün olurlar ve bundan ödün vermek istemezler. İlişkinin kontrolünü kendi ellerinde tutmak isterler ve sizinkinden çok kendi zevklerini düşünürler. Bu erkekle yaşanacak aşta ya da cinsellikte romantizm ikinci plandadır. Ön planda olan cinsel hazdır. Bu tip erkekler genellikle akrep burcu erkekleridir. Ancak bu onların derinlikli olmadıkları anlamına gelmez, ancak bu derinliğe dalmak için biraz çaba gerektirirler.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

seks pozisyonları - ayakta
http://www.loranbase.com/idx/0/071/article/Sex-Positions--Standing.html

alışılmadık seks pozisyonları
http://www.loranbase.com/idx/0/072/article/Sex-Positions--Other.html

seks pozisyonları - erkek üstte
http://www.loranbase.com/idx/0/070/article/Sex-Positions--Man-on-Top.html

seks pozisyonları - hatun üstte
http://www.loranbase.com/idx/0/043/article/Sex-Positions--Woman-on-Top.html

oral seks pozisyonları
http://www.loranbase.com/idx/0/041/article/Sex-Positions--Oral-Sex.html

Template Design | Elque 2007