24 Mart 2007 Cumartesi

Erkekleri kışkırtmanın yolları

- Yüksek topuklu bir ayakkabı giyin ve ayağınızın teki ile diğer bacağınızı okşayın. Ama bunu farkında değilmiş gibi yapın.

- Giydiği pantolonu belli belirsiz elleyin ve iyi durdukları kadar, kumaşının da ele güzel gelen bir dokusu olduğunu söyleyin. Sonra da gözlerine imalı bakın.

- Göbeğinizi açıkta bırakan bir tişört giydiğinizde, üst raflardan bir şey almak için uzanabildiğiniz kadar uzanın.

- Konuşurken, saçınızı kenara çekerek, kafanızı yan tarafa doğru eğin. Açıkta kalan boynunuz öpülmeye hazır bir şekilde, erkeğinizin dikkatini çekecektir.

- İşaret parmağınızı kullanarak, herkesin iç inde, çaktırmadan sırtına "seni seviyorum" yazın.

- Kalabalık bir yerde, sıkış tepiş hareket etme zorluğu içindesiniz. Madem öyle, siz de bu durumu derhal lehinize çevirin ve göğüslerinizi onun sırtına iyice yaslayarak geçin. Hatta özellikle yaptığınızı belli edin.

- Tarkan'ın eski klibindeki gibi, bir dilim çikolatayı hatta bir tek spagettiyi bile onunla paylaşın.

- Gözlüğünüzü çıkardıktan sonra herhangi bir yere koyacağınıza tek ucundan dudaklarınızın arasına sıkıştırıp öyle tutun.

- Arkadaş grubunuzla çıktığınız bir yemekte, masanın altından ayağınızla erkek arkadaşınızın bacağını okşayın ve hiçbir şey yapmıyormuş gibi konuşmanıza devam edin.

- Evde duş alırken, sırtınızı sabunlayamadığınızı söyleyin ve masumane bir şekilde ondan sırtınızı sabunlamasını isteyin.

Hiç yorum yok:

Template Design | Elque 2007