24 Mart 2007 Cumartesi

Oral seksin modası hiç geçer mi?

Oral seks günümüzde birçok çift tarafından doğal bir eylem olarak uygulanmaktadır. Kadınların yaptığı oral sekse batıda Fellatio denmekte. Fellatio Latince’de Fellare yani emmek teriminden gelir. Tam kelime anlamı kadının erkeğin cinsel organını ağzına alarak uyarması ve onu orgazma ulaştırmasıdır. Türkçe’ye Fellasyo olarak geçmiştir. Bazı erkekler fellasyodan çok hoşlanır ve çok hızlı boşalırlar, bazıları ise çok geç uyarılırlar ve çok geç orgazm olurlar.

Fellasyonun altın anahtarları:

1. Altın anahtar: İlk ortam çok önemli

a. Fellasyo yaptığınız erkekle daha önce sevişmiş olmalısınız.

b. Temizliğin çok önemli bir faktör olduğu unutulmamalıdır. Oral seks karşılıklı olarak genellikle banyo yapıldıktan sonra gerçekleştirilmelidir.

c. Fellasyo’ya verecekleri yanıt açısından üç çeşit erkek vardır, önce erkeğinizin hani gruptan olduğunu saptamalısınız:

Erken boşalanlar: Bu tip erkekler ilişki sırasında da erken boşalabilirler. Bu durumda el ve vücut dokunmalarına karşı tepkilerini ölçün, hemen mi ereksiyona geçiyor? Onu elinizi kullanarak çok kolay getirebiliyor musunuz?

Durumu size bağlı olanlar: Bu grupta olanlar her iki yöne de kanalize olabilirler. Onları yeterli düzeyde uyarabilirseniz hızlı bir biçimde kendinize adapte edebilirsiniz.

Geç boşalanlar: Bu erkeleri uyarmak veya onlarda ereksiyon oluşturmak genellikle maharet ister, erken ereksiyona geçseler bile bazen fellasyo ile boşaltamayabilirsiniz. Bu erkekler ilişki sırasında kendilerini belli ederler. Onlarla her şeyi uzun uzun deneyip öğrenmeniz mümkündür.

2. Altın Anahtar: Cinsel organa ne yapacağınızı iyi bilin

a. Penisi uyarabilmek için temelde altı hareket yapılabilir, bunları mutlaka öğrenmelisiniz:

. Elle dokunma, hafif okşama, sıkıştırma
. Elle sağma hareketi, erkeğe mastürbasyon yaptırma
. Dil ucuyla hafif dokunma
. Öpme dil ile yalama
. Ağızda penisi vajina içindeymiş gibi hareket ettirme
. Ağızda penisi ve penis bağını emme

b. Hiçbir zaman en uyarıcı hareketten başlanmamalı, her zaman en az uyarıcıdan başlanıp arada keserek heyecan dozu arttırılmalıdır.

c. Yapılan işten zevk alıyor imajı karşıdaki kişiye verilmelidir.

d. Partnerinizin genital haz haritasını mutlaka çıkarmalısınız: Erkek genital organlarının en duyarlı yerleri penis bağının (glansın) çevresi, penisin arka hattı, testisler (erbezleri), erbezi torbası (scrotum) ve bacak arasındaki bölgedir (perine).

3. Altın Anahtar: Erkeğin boşalmasından iğrenmemeyi öğrenin

Eğer spermden çok iğreniyorsanız, erkeğin boşalmasına yakın elinizi kullanıp öyle boşaltmalısınız. Ama spermden iğrenmemeyi zamanla öğrenebilirsiniz. Bu konudaki rahatlığınız hem eşinizin hem de sizin aldığınız hazzı arttıracaktır.

4. Altın Anahtar: Varyasyonlara ve değişikliklere her zaman hazır olun

a. Unutmayın ki cinsellik her zaman renklendirilebilir; hayal gücünüzü kullanabilirseniz ilişkilerinize yeni ve farklı bir cinsel çeşni katabilirsiniz.

b. Size çok etkili bir varyasyon anlatalım: Gerek penis gerekse klitoris ısı değişimlerine çok duyarlı sinir uçlarıyla donatılmıştır. Fellasyo yapmadan önce yanınıza bir tabak buz ile bir bardak çay alın. Ereksiyon geliştikten sonra ağzınıza bir miktar buz alıp kısa bir süre tutun ve erkeğinizin cinselliğini hafifçe soğutun. Daha sonra ağzınıza sıcak çayı alıp yutmadan fellasyoyu sürdürün. Bu ısı değişimi pek çok erkeğe inanılmaz uyarıcı gelecektir. Tersi kadınlar için de geçerlidir ve güç orgazm olan kadınlarda çok çabuk orgazmı başlatabilir.

c. Sevişirken konuşmayı, fantezilere dalmayı ve değişik yönlere kanalize olmayı hiç ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok:

Template Design | Elque 2007