28 Mart 2007 Çarşamba

ONU BAŞTAN ÇIKARTIN

Seks hayatında mutluluğu bulmanın ilşkiyi sürekli sıcak tutmaktan geçer.Eğer siz de yaşamınızın renkli olmasını ve sevgilinizin başını döndürmeyi istiyorsanız yazımızı mutlaka okuyun.

Sevgilinizin veya kocanızın pantolon cebine , ceketine , yastığına vs...bir not bırakın.Üzerine akşam onu bir süpriz beklediğini yazın , bu onu heyecanlandıracak ve eve erken gelecektir.

Onu bürosundan veya cep telefonundan arayıp onu çok özlediğinizi ve nekadar sevdiğinizi söyleyin.Süprizle onu meraklandırın ve heyecanlandırın.

Onun daha önceden görmediği seksi bir resminizi mail yoluyla gönderin çünkü buna bayılacaktır.

Akşam eve geldiğinde kapıyı, üzerinizde sadece onun sevdiği iç çamaşırıyla açın ve mutfağa doğru gidin.Meraklanacak ve şaşıracaktır.

Daha evvelden hazırladığınız yemekleri ve kırmızı şarabı yemek masasına götürün.Romantik bir müzik açın.Mutlaka size dokunarak ve öperek salona eşlik edecektir.

Yemek sırsında ona süprizden bahsedin ve meraklandırın.Sizi nelerin etkilediğini, heyecanlandırdığını, yatakta nelerden hoşlandığınızı ve onun ne kadar çekici bulduğunuzu söyleyin:Mutlaka yemeğini çabuk bitirecektir.

Yemekten sonra onu öpmeye ve dokunmaya başlayın.Ardından yavaş yavaş üstündekileri çıkartın.Elinize şarap bardağınızı alın ve yatak odasına doğru gidin.Mutlaka arkanızdan gelecektir.

Hiçbir şey söylemeden yatağa uzanın ve onun gelmesini bekleyin.

Parmaklarınızı kırmızı şarapa batırın ve onun dudaklarını ıslatın.İsteği artacak ve parmaklarınızı öpmeye başlayacaktır.

Erkeklerin en hassas bölgelerinden biri boyunları ve ayaklarıdır.Şarbı yudumladıktan sonra ıslak dudaklarınızla boynuna öpücükler kondurabilirsiniz.Bu onun çok hoşuna gidecektir.

Ayaklar ultra hassas bölgelerdir.Ayak parmaklarına masaj yapın, bu onu zevklendirecektir.

Erkekler yatakta adlarının söylenmesinden çok hoşlanırlar.Aralıklarla onun adını mırıldanın.Bu onlara güven verir. Size zevk verdiğini bilmesi onu daha da heyecanlandırır.

Hiç yorum yok:

Template Design | Elque 2007