- ŞEKER İÇİN:zeytin yaprağı kekik kaynatılıp içilmeye devam edilir
- TANSİYON:zeytin yaprağı ile ökse otu beraber kaynatılıpballa tatlandırılarak içilir
- İSHAL:zeytin yaprağı ve ağaç kabuğu kaynatılıp balla tatlandırılarak soğuk olarak içilmeye devam edilir
- ÜLSER:zeytin ağacının sakızı,çam sakızı keten tohumuyla karıştırılıp balla macun yapılıp 1 er tatlı kaşığı yenmeye devam edilir
- BAĞIRSAK SOLUCANLARI:zeytin yaprağı kaynatılarak balla tatlandırılır aç karnına sabah bir su bardağı içilir
- AĞIZ İÇİ UÇUKLAR:zeytin yaprağı çiğnenir
- VUCUDA KUVVET VERİR:yeşil zeytin yemek vücuda kuvvet verir
- AĞIZ KOKUSUNA:yeşil çizik zeytin yemek agız kokusunu giderir.
- şifalı bitkiler ansiklopedisi
7 Temmuz 2007 Cumartesi
ZEYTİNİN FAYDALARI
Etiketler:
ağız nak,
ilser,
ishal,
şeker hapı,
tansiyon,
zelda,
ZEYTİNİN FAYDALARI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder