7 Temmuz 2007 Cumartesi

ZEYTİNİN FAYDALARI

  • ŞEKER İÇİN:zeytin yaprağı kekik kaynatılıp içilmeye devam edilir
  • TANSİYON:zeytin yaprağı ile ökse otu beraber kaynatılıpballa tatlandırılarak içilir
  • İSHAL:zeytin yaprağı ve ağaç kabuğu kaynatılıp balla tatlandırılarak soğuk olarak içilmeye devam edilir
  • ÜLSER:zeytin ağacının sakızı,çam sakızı keten tohumuyla karıştırılıp balla macun yapılıp 1 er tatlı kaşığı yenmeye devam edilir
  • BAĞIRSAK SOLUCANLARI:zeytin yaprağı kaynatılarak balla tatlandırılır aç karnına sabah bir su bardağı içilir
  • AĞIZ İÇİ UÇUKLAR:zeytin yaprağı çiğnenir
  • VUCUDA KUVVET VERİR:yeşil zeytin yemek vücuda kuvvet verir
  • AĞIZ KOKUSUNA:yeşil çizik zeytin yemek agız kokusunu giderir.
  • şifalı bitkiler ansiklopedisi

Hiç yorum yok:

Template Design | Elque 2007